Ninni och Scott, USA

Först ett bröllop i USA och sedan ett i Sverige. Först ut USA. Himla glad att jag fick möjlighet att fotografera även om jag faktiskt mest var över som gäst och därmed passade på att njuta av att inte jobba. Ninni och Scott, ni är underbara! <3

First a wedding in the US and then one in Sweden. So happy that I got the opportunity to shoot, even if I actually were over as a guest and therefore took the opportunity to enjoy and not work. Ninni and Scott , you're gorgeous! <3

linaroos_ns_01.jpg

Sofia och Anton

Uppe bland trädtopparna på The Lodge Resort påbörjade Sofia och Anton sitt bröllopsfirande med Afternoon tea följt av ombyte till fullfjädrad bröllopsutstyrsel, fantastisk vigsel i kvällsolen och deliciös meny. Detta var andra bröllopet på förra veckans hektiska helg.

Cecilie och Christopher

2 bröllop på en helg, denna fotograf är u t m a t t a d men oerhört glad och lycklig! Mina brudpar är och kommer alltid vara helt fantastiska. I lördags gifte sig Cecilie och Christopher strax utanför Göteborg, miljoner grader varmt, glada Norrmän och ett underbart bröllop <3 Se själva på denna lilla tjuvtitt.

Style me pretty & Allt om bröllop

Ä n l i g e n, inte en dag för sent att uppdatera på denna hemsidan. Sommaren och hösten swishade förbi i raketfart och jag har haft väldigt många trevliga uppdrag som jag kommer att visa mer av nu. Först ut är ett bröllop från i somras som har blivit publicerat i magasinet Allt om bröllop och den kända siten Style me pretty vars inlägg du hittar här & ett större galleri här.